top of page
p6V6A4546.jpg

Waarvoor kan je bij me terecht?

Maatwerk! Iedereen is anders en heeft zijn eigen rugzak te dragen. Daarom is geen enkele massage hetzelfde. Door mijn intuïtieve aanpak werk ik met het nu. Wat heeft je lichaam nu nodig? Hoe zit je erbij op dit eigenste moment?

Wanneer je een concrete klacht hebt, kan hier ook aandacht aan besteed worden. Er zullen methodes gebruikt worden die van toepassing zijn op dat moment. Zo kan het zijn dat je in dezelfde massagesessie verschillende dingen voelt. Variatie in druk, snelheid en diepgang. Verschillende technieken kunnen gemengd en gebruikt worden afhankelijk van de vraag en wat je nu nodig hebt.

Mijn handen werken automatisch en gaan waar ze moeten zijn. Soms blijven ze even hangen. Vaak blijkt daar dan veel spanning te zitten of een blessure te zijn. Ik surf op dat moment op jouw flow. Jouw lichaam vertelt vanzelf de volgende stap. En zo reizen we samen en neem je me mee in jouw verhaal.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, opluchting, heling of verlichting. Het verhaal schrijft zich vanzelf. Mijn taak is jou te ondersteunen in deze reis. Ik luister goed en doe wat je lichaam aangeeft.

Waar kan je me nog vinden?

p6V6A4546.jpg

Priskilla Roels

Wat is je achtergrond? Hoe kom je aan je ervaring?

Vanaf mijn 18e jaar zit ik in de wellness sector. Door de jaren heen heb ik dit voor familie, vrienden en kennissen gedaan. Zo groeide ik door naar wellnesscentra. Ik nam de verantwoordelijkheid van het reilen en zeilen van de massages en het team. Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste voelde ik een enorme affiniteit voor lichaamswerk. Het mogen vertroetelen, liefhebben en koesteren van iemands lichaam.

Daaruit groeide mijn interesse in hoe ik het steeds beter kon doen. Meer kwaliteit bieden. Weg van het vluchtige en echt rust en ontspanning brengen.

Als ik zeg dat ik meer dan 1000 lichamen onder mijn handen heb gehad, ben ik niet aan het overdrijven. Alle soorten maten, kleuren, leeftijden, aandoeningen en handicaps... Vanuit al deze verschillen heb ik enorm veel bijgeleerd. Zo groeide mijn arsenaal aan technieken en methodes. En kon ik ze meteen omzetten in de praktijk. Dat maakt mij in de eerste plaats een ervaringsgerichte professional.

Nu zet ik mijn talent voor intuïtief voelen in tijdens massagesessies. Om zo een bijdrage te leveren aan het holistische standpunt. Ik ben opgeleid om mechanisch te handelen, en doorgegroeid om het ook te kunnen voelen. Later heb ik me ook verdiept in andere soorten geneeskunde. Deze leveren ook een bijdrage aan het holistische standpunt. Omdat ik vanuit dienstbaarheid opereer, vind ik het erg belangrijk dat ik mensen kan ondersteunen op meerdere lagen van het lichaam en het bewustzijn.

bottom of page